Moderne villa met zeezicht

€ 3.800.000

€ 3.800.000

Referentie LH3923
Locatie Alcudia
Regio Mallorca
Type villa
Slaapkamers 5
Badkamers 6
Prijs € 3.800.000
Leefruimte 542m2
Perceelgrootte 852m2
Terras 0m2

Eigentijds en luxueus met een prachtig uitzicht op de sprankelende baai van Alcudia, de vuurtoren en de golfbaan van Alcanada en de omliggende bergen.
De stijlvolle villa ligt op een verhoogd perceel op het zuiden in de felbegeerde urbanisatie van Alcanada, gelegen in een van de meest gewilde gebieden in het noorden van Mallorca.
Verdeeld over drie niveaus.
De kelder is verdeeld in 3 compartimenten, de eerste is een garage met een capaciteit voor 4 auto's.
Een prachtig ruimte dat kan worden gebruikt als een fitnessruimte, spa of sauna en een aparte technische ruimte met wasruimte, opslagruimte en technische apparaten.
De begane grond met de grote woonkamer en professioneel uitgeruste keuken leidt naar de eetkamer. Een leesruimte en een aparte tv-kamer. 2 slaapkamers met eigen badkamer en een gastentoilet completeren deze verdieping die uitkomt op het terras en het zwembad.
De eerste verdieping bestaat uit een grote open ruimte met veel natuurlijk licht en een ongelooflijk uitzicht. 3 grote slaapkamers met en suite badkamers en toegang tot een groot terras dat volledig profiteert van het majestueuze uitzicht.
Trappen of een lift brengen u naar het enorme dakterras met een prachtig uitzicht over de baai van Alcudia en de bergen.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn ontworpen om harmonie te creëren tussen het interieur en de ongelooflijke uitzichten. De royale villa  is een adembenemend meesterwerk van modern design.

Deze villa heeft een TOERISTISCHE LICENTIE voor 10 volwassenen.

 

Informatie

Referentie LH3923
Locatie Alcudia
Regio Mallorca
Type villa
Slaapkamers 5
Badkamers 6
Prijs € 3.800.000
Leefruimte 542m2
Perceelgrootte 852m2
Terras 0m2

Meer informatie

De informatie-aanvraag is ontvangen. Wij nemen spoedig contact met u op.