Prachtige Villa

€ 1.890.000

€ 1.890.000

Referentie LH3989
Locatie Porto Cristo
Regio Mallorca
Type villa
Slaapkamers 4
Badkamers 3
Prijs € 1.890.000
Leefruimte 391m2
Perceelgrootte 15000m2
Terras 0m2

Schitterende villa
Deze prachtige villa heeft een binnenplaats en is verdeeld over een etag.
Georiënteerd op het zuidwesten wat deze villa licht en zonnige maakt, 391m2 bebouwde oppervlakte op een perceel van 1,5 hectare.
Het interieur van de woning is uitnodigend,  authentieke Mallorcaanse materialen met Moorse invloeden afgezet tegen een neutraal palet van natuursteen en gebleekt hout.
Een grote imposante deur nodigt uit om binnen te gaan in het opmerkelijke pand met een binnenplaats in Marokkaanse stijl met een centrale fontein.
De prachtige hal brengt u naar de woonkamer met eetgedeelte en een volledig uitgeruste grote keuken met kookeiland.
Een open haard waar zowel genoten van kan worden in de woonkamer als in de grote slaapkamer.
De woonkamer heeft toegang via prachtige glazen en ijzeren deuren naar het ruime overdekte terras en dat leidt naar de weelderige tuin en het zwembad.
De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer met regendouche en een zeer ruime kleedkamer, de slaapkamer heeft openslaande deuren naar een eigen overdekt terras.
De overige 2 slaapkamers aan de andere kant van de villa delen een badkamer met bad en een van deze slaapkamers heeft een eigen terras.

Er is een grote licht overgoten ontwerpstudio een onafhankelijke ingang heeft maar ook via het woongedeelte te bereiken is.
Verder is er een complete wasruimte met kasten en een kleiner kantoor.
Het goddelijke zwembad, met uitzicht op het prachtige platteland, is omgeven door prachtige zonneterrassen en een huisje om een ​​siësta te houden!
Het terrein biedt diverse terrassen om te ontspannen in de zon, buiten te dineren in de schaduw te zitten of te genieten van het uitzicht vanaf een van de overdekte terrassen.
Bij het betreden van het pand zijn er aan beide zijden van de finca 2 grote garages voor elk 2 auto's, met elektrische deuren. Deze zouden eventueel ook als woon ruimte gebruikt kunnen worden.
De woning beschikt over vloerverwarming, airconditioning.
De woning wordt volledig gemeubileerd aangeboden in de natuurlijke en lichte tinten die perfect samengaan met deze woning.
Gelegen in het noorden van het eiland op het rustige platteland, op een paar meter afstand van de meest idyllische stranden en dicht bij Porto Cristo
de vele mooie dorpjes aan de noordkust. 15 km van Manacor met alle benodigde diensten.

 

Informatie

Referentie LH3989
Locatie Porto Cristo
Regio Mallorca
Type villa
Slaapkamers 4
Badkamers 3
Prijs € 1.890.000
Leefruimte 391m2
Perceelgrootte 15000m2
Terras 0m2

Meer informatie

De informatie-aanvraag is ontvangen. Wij nemen spoedig contact met u op.