Over ons

Heeft u besloten om een villa, appartement of finca te kopen in Mallorca of Ibiza? Of zoekt u een huur woning voor een langere tijd in de zon van de Balearen?

Huisibizakopen.nl en Mallorcamakelaar.nl hebben een vriendelijk, toegewijd en internationaal team. Al onze medewerkers hebben uitgebreide ervaring in de vastgoedsector in Mallorca of Ibiza. Onze agenten kunnen u helpen in het Spaans, Engels, Duits, Frans, Nederlands en Italiaans. Niet al onze woningen staan op onze website. Aarzel niet om ons te bellen of ons een e-mail te sturen.

Hoe wij werken

Wat ons typeert is de unieke vorm van begeleiding van onze makelaars tijdens het gehele aankoopproces. Het begint al in Nederland waarbij we u uitgebreid adviseren en u alles vertellen over de Spaanse woningmarkt. U krijgt advies over de aankoopprocedure in Spanje en we geven u een indruk van de mogelijkheden in de verschillende gebieden. Hiervoor hebben wij een uitgebreid informatiepakket, maar natuurlijk is er ook ruimte om al uw vragen te stellen.

We begeleiden de hele aankoopprocedure van A tot Z. Dat betekent ook dat wij in Spanje zelf ondersteuning zullen bieden bij de verschillende fases van de aankoop. Denk aan bijvoorbeeld de bezichtigingen, de financiële procedures, vergunningen etc. Om u hierbij zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij een netwerk om ons heen gebouwd van professionals die wij kennen en vertrouwen. Van advocaten, notarissen, financiële en managementbedrijven tot een reeks Engelstalige professionals zoals architecten, bouwbedrijven, binnenhuisarchitecten en tuiniers.

Kom met ons in contact

Heeft u vragen over ons bedrijf of wilt u graag in contact komen met een van onze makelaars? Bel ons op 06-28479559 of stuur een e-mail naar
info@huisibizakopen.nl We komen graag, vrijblijvend, in Nederland bij u langs voor een oriënterend gesprek.

We kijken ernaar uit om u te begeleiden bij het vinden van uw perfecte woning!